Skip to main content

Nieuws overzicht

 • Lean Six Sigma

  Wat beteken jij voor een bedrijf met een Black Belt in Lean Six Sigma?

  Heb jij een Black Belt in Lean Six Sigma weleens voorbij zien komen? De gemiddelde ondernemer waarschijnlijk wel. Binnen een bedrijf is bedrijfsvoering vaak dé sleutel om een bedrijf te laten groeien. En als het aankomt op efficiënte bedrijfsvoering, dan zal de oplettende zakendoener al gauw Lean Six Sigma roepen. Dit is een methode voor procesverbetering, het elimineren van verspilling en stroomlijning. Denk jij erover na om een Black Belt in Lean Six Sigma te behalen? Lees hieronder wat jij hierna allemaal kan betekenen voor een bedrijf:

 • Geld lenen voor studie

  Geld lenen voor een studie

  Bij studeren komt op financieel gebied veel kijken, een studie is helaas niet kosteloos. Maar als je écht heel graag wil, dan zijn er gelukkig genoeg mogelijkheden. We leggen het hier uit.
 • relevante bijbanen

  Relevante bijbanen voor je eerste studiejaar

  Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het opdoen van relevante werkervaring. Dus zoek naast jouw nieuwe studie ook een studiegerelateerde bijbaan!
 • studie

  Handige bijbanen voor tijdens jouw studie

  Een studie is helaas niet goedkoop, daarom is het fijn om een bijbaan te hebben naast jouw studie. In deze blog lees jij een aantal bijbaantjes die jou helpen tijdens jouw studie.
 • studentenverenigingen

  Dit zijn de verschillende soorten studentenverenigingen!

  Lid zijn van een studentenvereniging heeft vele voordelen. Naast het leren van nieuwe mensen verbeter jij ook sociale vaardigheden zoals netwerken. Doen dus!